Φορητό Σύστημα Ξενάγησης

Διαθέτουμε προς ενοικίαση φορητό σύστημα ξενάγησης, εξυπηρέτησης έως 40 ατόμων.

Φορητό Σύστημα Ξενάγησης

 

Πως λειτουργεί.

Το σύστημα ξενάγησης είναι απλό και φιλικό στη χρήση.Ο ξεναγός φέρει τον πομπό με το ενσωματωμένο μικρόφωνο ή κατ επιλογήν  με το μικρόφωνο κεφαλής  και οι ξεναγούμενοι φέρουν από ένα δέκτη με μονό ανατομικό ακουστικό, προρυθμισμένο στο ίδιο κανάλι  με αυτό του πομπού.Υπάρχουν 16 κανάλια διαθέσιμα.

Τώρα το γκρουπ μπορεί να περιηγηθεί ελεύθερα στο χώρο έως 12 ώρες που είναι η αυτονομία των ενσωματωμένων μπαταριών λιθίου.

Ο πομπός και οι δέκτες έχουν μέγεθος smartphone με βάρος περίπου 100 γραμμάρια και μπορούν να τοποθετηθούν στην τσέπη ή στη ζώνη με το μεταλλικό άγκιστρο που εντοπίζεται πίσω μέρος της συσκευής

Για κάθε γλώσσα στην οποία επιθυμείτε να γίνει η ξενάγηση προστίθεται ένας πομπός σε διαφορετικό  κανάλι.

 

 

 

Πού μπορεί να αξιοποιηθεί.

Το Φορητό Σύστημα Ξενάγησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ξενάγηση επισκεπτών σε αρχαιολογικούς,εκθεσιακούς  ή βιομηχανικούς χώρους, εσωτερικούς καθώς και εξωτερικούς. Επιπροσθέτως μπορείτε  να  το χρησιμοποιήσετε σαν μεταφραστικό  σε μικρής κλίμακας συνέδρια χωρίς τη χρήση καμπίνας διερμηνείας.

Το σύστημα παραδίδεται με ανθεκτική βαλίτσα μεταφοράς που είναι ταυτόχρονα και βάση φόρτισης των ασύρματων δεκτών.

Φορητό Σύστημα Ξενάγησης

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

Συχνότητα λειτουργίας: 786 – 805 Mhz

Εμβέλεια: 50m μέγιστό

Αυτονομία: 12 ώρες

Χρόνος επαναφόρτισης: 6 ώρες

Μπαταρία: 3.7v 1300mAh λιθίου

Διαστάσεις πομποδεκτών: 5 Χ 10 Χ1.5 εκατοστα

Τιμή ενοικίασης: 12€ ανά τεμάχιο για την 1η ημέρα ενοικίασης. 4€ για κάθε επόμενη.

Φορητό Σύστημα Ξενάγησης
Ενοικίαση συστήματος ξενάγησης

Σε εμάς θα βρείτε χρήσιμο και αξιόπιστο ηχητικό εξοπλισμό, projectors, ασύρματα μικρόφωνα, υπηρεσίες βιντεοσκόπησης-μαγνητοφώνησης και live streaming απαραίτητες σε κάθε καλά οργανωμένο συνέδριο. Μια σύντομη περιήγηση στον ιστότοπο μας μόνο χρήσιμη μπορεί να είναι. Για κάθε διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας.