ενοικιαση ασυρματων μικροφωνων
Ενοικίαση ασύρματων μικροφώνων
Σας παραθέτουμε τα μικρόφωνα που εγκαθιστούμε στην πλειονότητα των συνεδρίων που αναλαμβάνουμε τεχνικά. Όπως πάντα, εξηγούμε απλά και κατανοητά τις ιδιότητες του κάθε μικροφώνου για να υπολογίσετε με ευκολία το είδος, την ποσότητα και το κόστος.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηχητικής κάλυψης και τεχνικής επίβλεψης που προσφέρουμε πατώντας εδώ.

Ενοικίαση ασύρματου μικρόφωνου πέτου

lavalier microphone1

Ασύρματο μικρόφωνο πέτου για ασύρματες παρουσιάσεις

Προτιμάται από πολλούς εισηγητές, αφού δίνει απόλυτη ελευθερία κινήσεων και ταυτόχρονα είναι πολύ διακριτικό. Επιλέξτε την ποσότητα των μικροφώνων  πέτου που επιθυμείτε, βάσει των σύνεδρων που θα έχουν παράλληλη εισήγηση, για παράδειγμα σε μια κοινή παρουσίαση.


 

Ενοικίαση ασύρματου μικρόφωνου πέτου κεφαλής

asirmato mikrofono kefalis enikiase

Τα ασύρματα μικρόφωνα κεφαλής ή χειλόφωνα επιτρέπουν στους ομιλητές ελευθερία κινήσεων και είναι πολύ πιο διαυγή στην λήψη της φωνής σε σχέση με τα ασύρματα μικρόφωνα πέτου διότι τηρείται πάντα ίση απόσταση από το στόμα ως το μικρόφωνο. Επιπλέον είναι σχεδόν αόρατα σε χρώμα μπεζ και πολύ λεπτά.

 


 Ενοικίαση ασύρματου μικρόφωνου πέτου χειρός

t_handheld

Ασύρματο μικρόφωνο χειρός για ερωτήσεις ακροατηρίου

Το ασύρματο μικρόφωνο χειρός χρησιμοποιείται  ως επί τω πλείστων για ερωτήσεις ακροατηρίου και ένας  τεχνικός κανόνας είναι ότι αντιστοιχεί ένα ασύρματο χειρός ανά 80 συνέδρους. Πολλοί εισηγητές προτιμούν το συγκεκριμένο τύπο μικροφώνου και για τις παρουσιάσεις τους.

 


 

Ενοικίαση συνεδριακών μικρόφωνων προεδρείου

t_bosch_ccs800_01_small

Ψηφιακή μονάδα συνεδριακών μικροφώνων.

Τα ψηφιακά μικρόφωνα προεδρείου είναι επιτραπέζια και χρησιμοποιούνται στο πάνελ τον ομιλητών σε σειρά, χωρίς περιορισμό στον αριθμό  τους,  βέβαια η ψηφιακή μονάδα έλεγχου δίνει προτεραιότητα στο μικρόφωνο του προέδρου για να παρέμβει και να δώσει τις απαραίτητες συστάσεις εάν κριθεί απαραίτητο.Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ομιλητών, επιλέξτε τουλάχιστον ένα συνεδριακό μικρόφωνο ανά δύο ομιλητές στο πάνελ του προεδρείου.


Ενοικίαση ασύρματου πομποδέκτη μικρόφωνου κάμερας

Ασύρματος πομποδέκτης μικροφώνου κάμερας  για φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες

Ο ασύρματος πομποδέκτης μεταδίδει τον ήχο από μια έξοδο ήχου όπως ένα μικρόφωνο , laptop, ;κονσόλα ήχου στην είσοδο μικροφώνου XLR ή Mini jack της βιντεοκάμερας ώστε να καταγραφεί καθαρός ήχος όπως έρχεται από την πηγή και όχι από το χώρο με παραμόρφωση στη διαύγεια. Περισσότερα

Ενημέρωση σχετικά με Covid-19

Σας ενημερώνουμε οτι τα ασύρματα και ενσύρματα μικρόφωνα , αποστειρώνονται πριν την παράδοση και μετά την επιστροφή τους σε κλίβανο υπεριώδους ακτινοβολίας UV για την ασφάλεια σας.

Ενοικίαση ασύρματων μικροφώνων
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΜΙΚΡΟΦΩΝΩΝ