Ενοικίαση podium ομιλητών

Ενοικίαση πόντιουμ ομιλιών απο plexiglass ή ξύλινων που παρέχουν λειτουργικότητα και άνεση στους χρήστες τους.

Διαθέτουμε αναλόγια ομιλητών που εξυπηρετούν όλες τις περιστάσεις και δένουν με κάθε επαγγελματικό χώρο. Αν χρειάζεστε κάτι πολύ διακριτικό και απλό μπορείτε να επιλέξετε το διαφανές αναλόγιο ομιλητών από plexiglass.

Για πιο επίσημες περιστάσεις σας προτείνουμε  το αναλόγιο σε όψη βέγκε με ενσωματωμένη οθόνη για προβολή συνεδριακών καρτών,που φέρει δυο ποιοτικά μικρόφωνα (κύριο και εφεδρικό) στις ειδικές υποδοχές του καθώς και φως ανάγνωσης Led.

Και τα δύο προσφέρονται για ενοικίαση σε τιμή ανταποδοτική των χαρακτηριστικών τους.

Εφαρμογές:

  • Σε συνέδρια

  • Ομιλίες

  • Εκθεσιακά περίπτερα

  • Εταιρικές παρουσιάσεις, εκδηλώσεις.

Ενοικίαση αναλογίου ομιλιών από Plexiglass.

Ακρυλικό Podium διαφανές σε απλό και μοντέρνο σχεδιασμό με υποδοχή για μακρύλαιμό μικρόφωνο. Το συγκεκριμένο μοντέλο διατίθεται και σε 2 ίδια κομμάτια για παράλληλες παρουσιάσεις απο 2 ομιλητές ταυτόχρονα.

Δείτε περισσότερα

Ενοικίαση podium ομιλητών

Ενοικίαση αναλογίου Statesman.

Το αναλόγιο Statesman μελετήθηκε,σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την εταιρία μας για να καλύψει την ανάγκη σε ένα εργαλείο παρουσιάσεων υψηλής αισθητικής και άνεσης που δεν υπήρχε στη συνεδριακή αγορά, με τη μορφή μιας ενιαίας κατασκευής.

Δείτε περισσότερα!

Ενοικίαση podium ομιλητών

Ενοικίαση αναλογίου IKON

Ένα μοναδικό αναλόγιο ομιλητών σε μοντέρνα και απλή γεωμετρική γραμμή και με το αλουμίνιο και το plexi glass να κυριαρχούν στη δομή του. Στη πρόσοψή του δεσπόζει μια ultra wide οθόνη 34 ιντσών για τη ψηφιακή απεικόνιση λογοτύπων, ονομάτων…

Δείτε περισσότερα!

Ενοικίαση αναλογίου Ikon με οθόνη 34 ιντσών
Ενοικίαση podium ομιλητών