“Στη Sovereign, δαπανούμε αμέτρητες ώρες συνεχών εξαντλητικών δοκιμών στον εξοπλισμό μας για να σας προσφέρουμε το πιο αξιόπιστο Live streaming που μπορείτε να έχετε στο event σας.”

Βιντεοσκόπηση συνεδρίου-εταιρικής παρουσίασης

Ενοικίαση Live streaming & Broadcasting- Ζωντανή μετάδοση συνεδρίου και εκδήλωσης.

To Live streaming  είναι η διαδικασία απευθείας μετάδοσης ενός συνεδρίου ή μιας εκδήλωσης  σε πραγματικό  χρόνο στο ίντερνετ Η υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης θα σας επιτρέψει να μεταδώσετε απευθείας στο διαδίκτυο τη ροή του συνεδρίου σας και της εταιρικής σας παρουσίασης ,τη στιγμή που συμβαίνει!

Δείτε κάποια σημαντικά στατιστικά για το μέλλον των Μεταδόσεων Ζωντανού Περιεχομένου στο www.livestreaming.events

Live streaming μετάδοση video σε Full HD

Full HD Live Streaming

Ενοικίαση Live streaming συνεδρίου

Η Sovereign Event Systems ακολουθώντας τις ανάγκες των πελατών της, εγκαινιάζει την νέα υπηρεσία που αφορά στην ενοικίαση Live streaming Live Streaming & Broadcasting.  η υπηρεσία σας παρέχει την δυνατότητα  απευθείας αναμετάδοσης τoυ event σας στο ίντερνετ σε ανάλυση έως 1080p* όπου οι ενδιαφερόμενοι ΄συνεργάτες ή πελάτες από κάθε μέρος του πλανήτη θα μπορούν να παρακολουθήσουν στην οθόνη του υπολογιστή τους.

Live-streaming εξοπλισμός

Η Sovereign διαθέτει τα τα πιο αξιόπιστα μηχανήματα Live streaming.

Για την καταγραφή και μετάδοση του οπτικοακουστικού υλικού έχουμε στη διάθεση μας υλισμικό τελευταίας τεχνολογίας που δανείζεται κοινά στοιχεία από το χώρο του broadcast και των τηλεοπτικών studio. Αυτός ο παράγοντας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας και τις εκατοντάδες ώρες εξαντλητικών δοκιμών και ζωντανών μεταδόσεων μας δίνει την ικανοποίηση του υψηλής ποιότητας που παραδίδουμε στους πελάτες που μας εμπιστέυονται το Live Streaming τους.

Εφεδρική μετάδοση Live streaming

Backup Secure Stream

stream shield

Σας έχουμε καλυμμένους ότι κι αν συμβεί!

Είμαστε σίγουροι για την αξιοπιστία των κωδικοποιητών μας. Παρόλα αυτά στις ζωντανές μεταδόσεις που μας εμπιστέυονται οι πελάτες μας εγκαθιστούμε σαν δικλείδα ασφαλείας παράλληλα με το πρωτεύον και ένα δευτερεύον εφεδρικό σύστημα live streaming με ανάλυση εξόδου 1080p το οποίο είναι έτοιμο να ενεργοποιηθει  σε περίπτωση οποιαδήποτε τεχνικής δυσκολίας μπορεί να προκύψει. Το οπτικοακουστικό υλικό από την κύρια κάμερα και τον ήχο της αίθουσας είναι μόνιμα σε σύνδεση με το εφεδρικό σύστημα κωδικοποίησης που αναλαμβάνει να στείλει τη ζωντανή μετάδοση στο ίντερνετ και από εκεί στα τερματικά των θεατών.

Live streaming με Κάμερες υψηλής ανάλυσης

Live streaming με Full HD κάμερες

 

 

Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης μίας ή περισσοτέρων καμερών υψηλής ευκρίνειας full HD και 4K καθώς και παρουσιάσεων powerpoint, εναλλασσόμενων τίτλων, ονομάτων ομιλητών και γραφικών για πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα.

 

Το σύστημα κωδικοποίησης μας έχει υλοποιηθεί με τις τεχνικές οδηγίες των πιο αξιόπιστων κατασκευαστών εξειδικευμένου υλισμικού και εταιριών ανάπτυξης λογισμικού παγκοσμίως υπερκαλύπτοντας το μέγιστο κατώφλι επαγγελματικών προδιαγραφών που θα χρειαστεί ποτέ και έχει δοκιμαστεί  σε εξαντλητικά trials για περισσότερες απο 48 ώρες ζωντανής ροής συνεχόμενα με full Inputs-Outputs . Σε πραγματικές συνθήκες σπάνια θα ενεργοποιηθεί παρόμοιο φορτίο ωστόσο γνωρίζουμε ότι ακόμα και τότε το σύστημα θα αντεπεξέλθει με αξιοπιστία.

Ενοικίαση Live streaming εξοπλισμός και υπηρεσίες
Βιντεοσκόπηση συνεδρίου-εταιρικής παρουσίασης

Οπτική ίνα και SDI:Ξεπερνώντας τον περιορισμό του HDMI!

Το HDMI είναι είναι ένα καλώδιο που ενώ μπορεί να μεταφέρει υψηλής ανάλυσης εικόνα και ήχο, υπόκειται σε περιορισμό ως προς το μήκος του. Κατά κανόνα είναι αξιόπιστο μέχρι το μήκος των 20 μέτρων.

Τις περισσότερες φορές ωστόσο οι αποστάσεις που πρέπει να διατρέξει ένα καλώδιο σε μια παραγωγή Live streaming είναι πολύ μεγαλύτερες.  Για αυτό το λόγο επενδύσαμε σε ενισχυτές και καλωδιώσεις  Serial Digital Interface (SDI) που επιτρέπουν τη μετάδοση έως 100 μέτρων σε 108050p.

ΜΕΤΑΔΟΣΗ 3G SDI SOVEREIGN EVENT SYSTEMS

Το επόμενο λογικό βήμα ήταν να ξεπεράσουμε τον περιορισμό των 100 μέτρων για να εξυπηρετήσουμε τη μετάδοση σε πολύ μεγάλους χώρους όπως εκθεσιακά κέντρα, στάδια,  εξωτερικούς χώρους εκδηλώσεων  όπου το καλώδιο έπρεπε να απλωθεί περιμετρικά για λόγους ασφαλείας .

Το πετύχαμε με τεχνολογίες Οπτικής Ίνας. Πλέον μπορούμε να τοποθετήσουμε κάμερες,οθόνες, βιντεοπροβολείς και ότι χρησιμοποιείται στην αλυσίδα από την πηγή μέχρι τον θεατή και να μεταδώσουμε σε αποστάσεις 300 και άνω μέτρων. Με τις προδιαγραφές να επιτρέπουν μετάδοση σε μερικές δεκάδες χιλιόμετρα!

Μετάδοση εικόνας με οπτική ίνα

Live streaming σε όλες τις συσκευές

Cross Platform Streaming

cross platform streaming
Η ζωντανή ροή είναι διαθέσιμη σε όλους!

Υποστηρίζονται όλες οι συσκευές όπως laptops και σταθεροί με Windows, MacOs,Linux και smartphones/ tablets με λειτουργικό Android, Windows, ios. Η ανάλυση και το bitrate μεταβάλλεται αυτόματα υπολογίζοντας την ταχύτητα σύνδεσης του κάθε χρήστη ξεχωριστά ώστε να μην υπάρχουν διακοπές στη θέαση.

Live streaming στο Youtube

Κερδίστε περισσότερους θεατές στο Youtube κανάλι σας!

Ζωντανή μετάδοση στο ιντερνετ

Η μετάδοση μπορεί να φιλοξενηθεί στο  δημοφιλές Youtube με αναμετάδοση στην αρχική σελίδα του εταιρικού ιστότοπου σας ή αν δε διαθέτετε μπορεί να ενσωματωθεί στο site livestreaming.events που δημιουργήσαμε και διαχειριζόμαστε και το οποίο μπορούμε να προσαρμόσουμε με στοιχεία της εταιρικής σας ταυτότητας όπως λογότυπα, χρωματισμούς,κείμενα και links στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που διατηρείτε.

Επικοινωνία

Το Live streaming  είναι μια διαδικασία που στηρίζεται στην άρτια τεχνική κατάρτιση, την πείρα και την δημιουργικότητα της ομάδας και η Sovereign διαθέτει και τα τρία. Η υπηρεσία μας είναι εξαιρετικά παραμετροποιήσημη και διαμορφώνεται σύμφωνα με τις τεχνικές ανάγκες της εκδήλωσής σας.Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε την επόμενη ζωντανή μετάδοση της παρουσίασης και του συνεδρίου σας.