Πλαισιώστε μία επιτυχημένη εταιρική συνάντηση με διακριτικά εντυπωσιακό φωτισμό.

Φωτισμός Εκδηλώσεων & Συνεδρίων. Σας παρέχουμε τα εργαλεία για πεντακάθαρο ήχο και τέλεια εικόνα. Τώρα σας παρουσιάζουμε τα μέσα για να δημιουργήστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για τα στελέχη και τους συνέδρους σας.

Φωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων

Η Sovereign Event Systems μπορεί να διαμορφώσει το φωτισμό της εκδήλωσής σας ώστε να ανταποκρίνεται στο χαρακτήρα της περίστασης. Δημιουργούμε συνεχώς νέες ιδέες και βελτιώνουμε τις ήδη επιτυχημένες για να πετύχουμε ένα πρωτότυπο και καλαίσθητο οπτικό αποτέλεσμα για το φωτισμό των εκδηλώσεων που μας ανατίθενται.

Διαθέτουμε μια συλλογή από προβολείς led,par,διάχυτους και άλλα φωτιστικά σώματα με ζεστή ή ψυχρότερη θερμοκρασία χρώματος και τα “αναμιγνύουμε” τοποθετώντας τα για να δημιουργήσουμε ξεχωριστούς συνδυασμούς και φωτισμούς που μαγνητίζουν. Υπάρχουν τόσες επιλογές που κάθε εκδήλωση φωτίζεται μοναδικά και  δεν μοιάζει με άλλη.

Φωτισμός εκδήλωσης Φωτισμός γάμου Διακοσμητικός φωτισμός Φωτισμός Εκδηλώσεων & Συνεδρίων

Φωτισμός εκδήλωσης

Υπάρχει δυνατότητα ο φωτισμός να είναι σταθερός ή να εναλλάσσεται στα χρώματα της αρεσκείας σας και φυσικά να ρυθμίζεται η ένταση του φωτισμού για πιο δυναμικό ή πιο ατμοσφαιρικό ύφος.Όλη η προσπάθεια μας επικεντρώνεται στο να φωτίσουμε το χώρο εμπνευσμένοι από αυτόν και το πλησίον περιβάλλον και να αναδείξουμε την ενέργεια του δημιουργώντας μια αξιομνημόνευτη εμπειρία για τον θεατή.

Διακοσμητικός φωτισμός

Η εταιρία μας έχει κατασκευάσει μετά από πολύχρονη πείρα και χρησιμοποιεί κατά αποκλειστικότητα για τους πελάτες της, διακοσμητικά φωτιστικά σώματα με ουδέτερη παρουσία και minimal αισθητική που “δένουν” αρμονικά με όλους τους χώρους, εσωτερικούς πολυχώρους και συνεδριακής χρήσης καθώς  και εξωτερικούς.

Φωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων
Φωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων
Φωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων

Εφαρμογές

Η φωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων έχει απεριόριστες χρήσεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών όπως:

Αρχιτεκτονικό φωτισμό κτιρίων

φωτισμός συνεδρίων

Ειδικό φωτισμό εταιρικών event

Μηχανές καπνού και hazer

Φωτισμός γάμου – γαμήλιων δεξιώσεων

Φωτισμό μουσικής σκηνής

Laser Show

Πολύχρωμο φωτισμό led

Εσωτερικό φωτισμό πολυχώρων και αιθουσών εκδηλώσεων

Διακοσμητικό φωτισμό γαμήλιων δεξιώσεων.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της δικής σας εκδήλωσης!

Φωτισμός Εκδηλώσεων & Συνεδρίων