Ενοικίαση Hazer

Μηχανή παραγωγής ομίχλης hazer. Η μηχανή Hazer σε αντίθεση με τη μηχανή καπνού (Smoke machine) δεν εκτοξεύει στιγμιαίες ριπές καπνού. Χρησιμοποιείται για την δημιουργία αραιής αιθάλης ώστε να διαγράφονται καλύτερα τα φωτιστικά εφέ όπως οι κινούμενες ρομποτικές κεφαλές και τα lasers. Σαν βασικό συστατικό χρησιμοποιείται αποκλειστικά ειδικό μη τοξικό υγρό αραιής ομίχλης με συστατική βάση το νερό και τη γλυκόλη

Η ροή του παραγόμενου καπνού είναι πλήρως ρυθμιζόμενη και μπορεί να λειτουργεί για όλη τη διάρκεια του event. Από το μενού του hazer μπορείτε να ρυθμίσετε με ευκολία δύο βασικές παραμέτρους όπως την ποσότητα καπνού αλλά και την ταχύτητα του εσωτερικού ανεμιστήρα που εκτοξεύει τον καπνό. Είναι ελεύθερες ρυθμίσεις χωρίς συγκεκριμένη σύσταση επειδή κάθε χώρος είναι διαφορετικός.

Μια τρίτη παράμετρος της μηχανής hazer είναι ο χρονοδιακόπτης έναρξης -παύσης για λειτουργιά χωρίς περαιτέρω επίβλεψη. H μηχανή hazer που περιγράψαμε είναι ευχρηστη και παρέχει απλές ρυθμίσεις που εξασφαλίζουν ότι δεν θα “πνίγει” ο χώρος του event σας με περιττό καπνό.

Σημαντική σημείωση:

Οι μηχανές καπνού που διαθέτουμε ουσιαστικά λειτουργούν παράγοντας ατμό από την εξάτμιση του ειδικού υγρού που έχει βάση το νερό, κατά συνέπεια δεν παράγεται καύση κάποιου υλικού και δεν υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.

Ενοικίαση Hazer - ΜΗΧΑΝΗ ΟΜΙΧΛΗΣ ΑΡΑΙΟΥ ΚΑΠΝΟΥ

Η μηχανή Hazer συνδυάζεται απόλυτα με το laser πολύχρωμης δέσμης που μπορείτε να δείτε εδώ

Δείτε επίσης εδώ, τις μηχανές καπνού εφέ Co2 – Διοξειδίου του άνθρακα κάθετης εκτόξευσης.

Ενοικίαση Hazer
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΟΜΙΧΛΗΣ HAZER