Ενοικίαση ηχητικών και Ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων συνεδρίων, εκθέσεων.

Ενοικίαση ηχητικών απο τη Sovereign Event Systems

O ηχητικός εξοπλισμός που διαθέτουμε είναι τεχνικά προσανατολισμένος για χρήση σε συνέδρια, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις σε κλειστό και ανοιχτό χώρο. Τα ηχητικά μηχανήματα μας αναβαθμίζονται συνεχώς για να συμβαδίζουν με τις νέες τεχνολογικές τάσεις, να είναι ακέραια αισθητικά και ο ήχος μας να ακούγεται πάντα φρέσκος και γεμάτος.

Χρησιμοποιούμε πάντα ηχεία και ενισχυτές κονσόλες και μικρόφωνα επώνυμων και καθιερωμένων στην αγορά κατασκευαστών με βασικό κριτήριο την σωστή έκφραση του ήχου διατηρώντας αναλλοίωτη τη θαλπωρή και το συναίσθημα της φωνής και του αρχικού ηχητικού υλικού, συνδυάζοντας την ξεκούραστη ακρόαση και τις υψηλές στάθμες ήχου όπου εκεί που απαιτείται.

Επιμένουμε στην εξωτερική αρτιότητα του εξοπλισμού ώστε να έχουμε πάντα αξιοπρεπές αισθητικό αποτέλεσμα στο χώρο, σεβόμενοι τους πελάτες μας και το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Ηχητικά συνεδρίου

Για τα συνέδρια στα οποία μας ανατίθεται η ηχητική κάλυψη εγκαθιστούμε τον κατάλληλο μικροφωνικό και ηχητικό εξοπλισμό. Επιδιώκουμε πάντα η εγκατάσταση να γίνεται από την προηγούμενη ημέρα για να διεκπαιρεώσουμε τις κατάλληλες δοκιμές ώστε όλα να είναι έτοιμα και λειτουργικά κατά την έναρξη του συνεδρίου. Όπως πάντα, η τεχνική υποστήριξη του ηχητικού συστήματος και η ηχοληψία γίνεται από έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό.

Ενοικίαση ηχητικού εξοπλισμού

Ο ηχητικός εξοπλισμός μας είναι διαθέσιμος να τον ακούσετε και να τον δείτε και να ενημερωθείτε για τις αντίστοιχες τιμές. Θα μας βρείτε στην Αργυρούπολη, λίγα λεπτά απότην Αθήνα και πολύ κοντά στη στάση “‘Αλιμος” του Metro.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες του event σας!

Ενοικίαση ηχητικών συστημάτων και μηχανημάτων ήχου