Ενοικίαση FULL HD Projector 3100 lumens Epson

Ενοικίαση βιντεοπροβολέα υψηλής ανάλυσης. Ο βιντεοπροβολέας καλύπτει τις απαιτήσεις απεικόνισης υψηλής ανάλυσης FULL HD 1920 x 1080  και υποστηρίζει  ασύρματη μετάδοση περιεχομένου από κινητές συσκευές μέσω ασύρματου δικτύου WI-FI  Η μεγέθυνση και η εστίαση εικόνας επιτυγχάνεται από τους αντίστοιχους δακτυλίους πάνω από το φακό του.

Ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα του είναι ή οριζόντια διόρθωση τραπεζίου ( Horizontal keystone) που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη ρύθμισή του  της εικόνας στον οριζόντιο άξονα χωρίς να μετακινηθεί το πανί ή ο βιντεοπροβολέας.  Το εύρος της διόρθωσης κυμαίνεται από -30 έως +30 μοίρες εκτός άξονα.

Δείτε εδώ το προτεινόμενο πανί προβολής.

 

Ενοικίαση FULL HD Projector 3100 lumens Epson

Τεχνικά χαρακτηριστικά FULL HD Projector 3100 lumens Epson

Ο βιντεοπροβολέας FULL HD Epson 3100 lumens διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδοχές για τη σύνδεσή με dvd, Media players, laptop και σταθερούς υπολογιστές και συνοδεύεται από καλώδιο σύνδεσης με υπολογιστή,καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος, τηλεχειριστήριο και βαλίτσα μεταφοράς.

  • Φωτεινότητα :3100 lumens
  • Αντίθεση : 15000:1

  • Ανάλυση : 1920X 1080

  • Τεχνολογία: 3LCD

  • Διαστάσεις: 9 x 25 x 30εκ.

  • Εισόδοι: VGA,HDMI,COMPOSITE,S-VIDEO, WI-FI

 

Τον projector FULL HD Epson φωτεινότητας 3100 lumens μπορείτε να τον παραλάβετε από το κατάστημα μας ή να μας ζητήσετε ολοκληρωμένη προσφορά για την ενοικίαση με  μεταφορά και εγκατάσταση του στο χώρο σας.

Ενοικίαση FULL HD Projector 3100 lumens Epson . Ενοικίαση βιντεοπροβολέα υψηλής ανάλυσης