Ενοικίαση ολογράμματος

Τι είναι το ολόγραμμα.

Γενικά ολόγραμμα ονομάζεται οποιαδήποτε προβολή εικόνας που φαίνεται να αιωρείται. Αυτό επιτυγχάνεται με διάφορες μεθόδους επαρκείς όσον αφορά το αποτέλεσμα αλλά συνήθως πολύπλοκες και σίγουρα όχι φορητές.

Η Sovereign Event Systems  έφερε για τους πελάτες της μια φορητή λύση ελικοφόρου ολογράμματος που εγκαθίσταται και μπορεί να λειτουργεί σε λίγα λεπτά προσφέροντας θεαματικό οπτικό προϊόν.

Πως λειτουργεί το ελικοφόρο ολόγραμμα.

Το σύστημα διαθέτει 4 έλικες που περιστρέφονται και φέρουν εκατοντάδες Leds η κάθε μια, τα οποία αναβοσβήνουν σε δέκατα του δευτερολέπτου συγχρονισμένα. Τα υπόλοιπα βασίζονται σε μια λειτουργία του αμ­φι­βλη­στρο­ει­δή χιτώνα του ματιού μας που ονομάζεται μεταίσθημα και ουσιαστικά αθροίζει ακούσια τις εναλλασσόμενες οπτικές αποτυπώσεις σε ένα κατανοητό σύνολό.

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Το ελικοφόρο ολόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προβάλει και να προωθήσει ένα προϊόν ή την εταιρική σας ταυτότητα με τρόπο εντυπωσιακό που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. Βρίσκει εφαρμογή σε κλαδικές εκθέσεις, Lobbies συνεδρίων και προωθητικά events σε μεγάλα εμπορικά καταστήματα. Οι χρήσεις πραγματικά είναι αμέτρητες

Οδηγίες για το εικαστικό σας.

Η συσκευή μπορεί να αναπαράξει βίντεο σε μορφή MP4 καθώς και φωτογραφίες σε μορφή JPG και PNG. Μπορεί να το κάνει σε επανάληψη (loop) για όσα βίντεο ή φωτογραφίες της έχουμε φορτώσει.

Τα αρχεία αυτά πρέπει να έχουν αναλογία πλευρών 16:9.

Η συσκευή θα απεικονίσει σε μορφή κύκλου συνεπώς θα δείξει το κέντρο του υλικού περικόπτοντας τα δεξιά και αριστερά τμήματα του.

Δείτε ένα παράδειγμα παρακάτω!

Δείτε το βίντεο.

3d display ενοικιαση
ολόγραμμα ενοικιαση
ολόγραμμα ενοικιαση