Ενοικίαση ολογράμματος

Τι είναι το ολόγραμμα.

Γενικά ολόγραμμα ονομάζεται οποιαδήποτε προβολή εικόνας που φαίνεται να αιωρείται. Αυτό επιτυγχάνεται με διάφορες μεθόδους επαρκείς όσον αφορά το αποτέλεσμα αλλά συνήθως πολύπλοκες και σίγουρα όχι φορητές.

Η Sovereign Event Systems  έφερε για τους πελάτες της μια φορητή λύση ελικοφόρου ολογράμματος που εγκαθίσταται και μπορεί να λειτουργεί σε λίγα λεπτά προσφέροντας θεαματικό οπτικό προϊόν.

Πως λειτουργεί το ελικοφόρο ολόγραμμα.

Το σύστημα διαθέτει 4 έλικες που περιστρέφονται και φέρουν εκατοντάδες Leds η κάθε μια, τα οποία αναβοσβήνουν σε δέκατα του δευτερολέπτου συγχρονισμένα. Τα υπόλοιπα βασίζονται σε μια λειτουργία του αμ­φι­βλη­στρο­ει­δή χιτώνα του ματιού μας που ονομάζεται μεταίσθημα και ουσιαστικά αθροίζει ακούσια τις εναλλασσόμενες οπτικές αποτυπώσεις σε ένα κατανοητό σύνολό.

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Το ελικοφόρο ολόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προβάλει και να προωθήσει ένα προϊόν ή την εταιρική σας ταυτότητα με τρόπο εντυπωσιακό που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. Βρίσκει εφαρμογή σε κλαδικές εκθέσεις, Lobbies συνεδρίων και προωθητικά events σε μεγάλα εμπορικά καταστήματα. Οι χρήσεις πραγματικά είναι αμέτρητες

Ενοικίαση ολογράμματος