Υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης | Live streaming

SOVEREIGN STAR LOGO SQUARE BLUE BG smallΗ Sovereign Event Systems εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του livestreaming για να προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης εικόνας και ήχου μέσα από το χώρο της εκδήλωσης και του συνεδρίου και μετάδοσης σε πραγματικό χρόνο στο Youtube και σε άλλες πλατφόρμες που εξυπηρετούν ζωντανές μεταδόσεις. Μέσω αυτού του εργαλείου οι πελάτες και οι συνεργάτες σας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά τις ομιλίες και τα δρώμενα της εκδήλωσης σας.

Ακόμα μια ιδέα στα μέτρα σας από τη Sovereign!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση του σχεδιασμού για τον ιστότοπο livestreaming.events. Μέσω του εργαλείου αυτού θα μπορούμε να αναμεταδίδουμε τη ζωντανή ροή στις εκδηλώσεις σας, χρησιμοποιώντας το λογότυπο σας και άλλα στοιχεία της εμπορικής  σας ταυτότητας για να επιτύχουμε τη μέγιστη προσαρμοσμένη διεπαφή με το κοινό σας.

Υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης Live streaming Services |Υπηρεσίες ζωντανών μεταδόσεων μέσω ιντερνετ 

Για τη ζωντανή μετάδοση, χρησιμοποιούνται κωδικοποιητές που μετατρέπουν  το οπτικοακουστικό υλικό σε πληροφορία που  με τη χρήση του διαδικτύου φτάνει στα τερματικά των χρηστών σε κάθε σημείο του πλανήτη αρκεί να υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ.

Η ζωντανή μετάδοση είναι εξαιρετικά παραμετροποιήσιμη υπηρεσία και προετοιμάζεται πάνω στις ανάγκες της εκδήλωσής σας.Επικοινωνήστε μαζί μας για προγραμματίσουμε την επόμενη συνεδρία Live streaming για το event σας.

 

*While Youtube can stream your content for free given that you own a Youtube account, is very strict when it comes to broadcast of copyrighted audio  content .It will stop streaming feed if that happens. There are also other hosts that will host your stream without so strict rules for a certain fee which varies depending the image quality and the number of viewers .

Some of the most popular live streaming hosts are: Ustreamlivestream ,Wowza