Ενοικίαση βιντεοκάμερας JVC Quad Proof

Ενοικίαση βιντεοκάμερας JVC Quad Proof
Ενοικίαση βιντεοκάμερας JVC Quad Proof

Ενοικίαση βιντεοκάμερας JVC Full HD με οπτικό Zoom 40X.

H Sovereign επεκτείνει το δυναμικό των βιντεοκαμερών που παρέχει στους πελάτες της με τη νέα βιντεοκάμερα Quad Proof Της JVC .  Αυτή η υψηλής ευκρίνειας βιντεοκάμερα είναι ανθεκτική στη χρήση και πλήρως αδιάβροχη χωρίς τη χρήση εξωτερικού κελύφους.

Παράλληλα προστατεύεται   λόγω του ειδικού σχεδιασμού της από τη σκόνη και της χαμηλές θερμοκρασίες έως τους -10 βαθμούς Κελσίου! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από το γλυκό ή θαλασσινό νερό μέχρι 30 λεπτά και σε βάθος μέχρι 5 μέτρα.

Επίσης παρέχει μπαταρία διάρκειας έως 5 ώρες σε (Εργοστασιακή δοκιμή σε εγγραφή 60i) που ξεπερνάει κατά πολύ οποιαδήποτε Action camera και να εγγράψει σε κάρτες SDXC πλήρους μεγέθους, χωρητικότητας έως 128GB. Η βιντεοκάμερα περιέχει επίσης λειτουργία Time lapse.

Με το εκπληκτικό οπτικό zoom 40x θα μπορείτε να αποθανατήσετε σκηνές σε μακρινή απόσταση από τη θέση που βρίσκεστε σε αντίθεση με τις Action cameras που δε διαθέτουν οπτικό zoom.

Διαθέτει εξόδους HDMI και Composite (mini jack σε RCA video-audio) για παρακολούθηση του εγγεγραμμένου υλικού σε τηλεόραση. Καθώς και υποδοχή micro USB για φόρτιση και μεταφορά των αρχείων στον υπολογιστή

Δείτε εδώ το βίντεο επίδειξης της JVC

Πραγματική δοκιμή zoom x1 x20 x40

Ενοικίαση βιντεοκάμερας JVC Quad Proof ZOOM

Εκτιμώμενοι χρόνοι εγγραφής

Ενοικίαση βιντεοκάμερας JVC Quad Proof

Τεχνικές προδιαγραφές βιντεοκάμερας JVC gz-r435 Quad Proof

Ανάλυση εικόνας : 1920  x 1080p

Αποθηκευτικό μέσο: SD card

Μεγέθυνση: 40Χ

Διαστάσεις: 13 Χ 6 Χ 5 εκατοστά

Βάρος: 300 γραμμάρια

Αδιάβροχη: Ναι

Αυτονομία: 5 ώρες μέγιστο.

Οθόνη αφής: Ναι- 2.83 ιντσών

Συνοδεύεται από κάρτα SD Sandisk 32 GB και τρίποδο στήριξης 1.5μ.

Ενοικίαση βιντεοκάμερας JVC Quad Proof