Ενοικίαση CO2 SMOKE MACHINE SHOW

Ενοικίαση μηχανών καπνού CO2 κάθετης εκτόξευσης

Εντυπωσιακό Co2 Smoke show με συγχρονισμένες μηχανές καπνού που εκτοξεύουν πίδακες καπνού κάθετα ενώ παράλληλα φωτίζονται με τα 12 ενσωματωμένα πολύχρωμα Led 3 watt.

Ο καπνός δημιουργείται από ειδικό υγρό με βάση το νερό που διαλύεται γρήγορα παράγοντας το εφέ Co2 του διοξειδίου του άνθρακα αλλά με τη χρήση smoke machines με πολύ πιο χαμηλό προφίλ, εύκολη συμπλήρωση υγρού και χωρίς σωληνώσεις υψηλής πίεσης και ειδικά μέτρα ασφαλείας και προφύλαξης που είναι απαραίτητα για τη χρήση εξοπλισμού εκτόξευσης Co2.

Οι μηχανές κάθετης εκτόξευσης καπνού εφέ Co2  διαφέρουν από τις κλασικές μηχανές καπνού αλλά δεν τις αντικαθιστούν. Οι κλασικές μηχανές καπνού έχουν διαφορετική χρήση αφού αυτό που  κάνουν είναι να εκτοξεύουν ριπές πυκνού κατά κύριο λόγο καπνού για περισσότερο χρόνο σε μεγαλύτερη ποσότητα  ώστε να “γράφουν” τα φώτα και τα Lasers  Ωστόσο για τον ίδιο σκοπό υπάρχει πλέον πιο εξελιγμένο και ελεγχόμενο μηχάνημα παραγωγής καπνού που ονομάζεται hazer το οποίο και διαθέτουμε και μπορείτε να δείτε εδώ

Ενοικίαση CO2 SMOKE MACHINE SHOW

Οι μηχανές καπνού κάθετης εκτόξευσης CO2 προσφέρουν μεγάλη ευελιξία στην εγκατάσταση αφού μπορούν να τοποθετηθούν στο έδαφος για εκτόξευση του καπνού προς τα πάνω, σε τράσα για εκτόξευση καπνού από πάνω προς τα κάτω αλλά και στο πλάι . Ενεργοποιούνται ταυτόχρονα ή σε συγκεκριμένη σειρά με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς και δημιουργούν ένα υπέροχο show!

Εντυπωσιακό εφέ σε θεατρικές παραστάσεις,  μουσικές σκηνές, εταιρικά events, επιδείξεις μόδας.

Οι μηχανές κάθετης εκτόξευσης καπνού CO2 είναι εξαιρετικά συμπαγείς με διαστάσεις μόλις 30 x 40 x 19εκ. Ο χειρισμός τους γίνεται καλωδιακά με DMX για πληρέστερο έλεγχο ωστόσο μπορεί να γίνει και με ασύρματο τηλεχειρισμό. Το θερμικό στοιχείο παραγωγής καπνού έχει κατανάλωση 700watt. Το βάρος της συσκευής με πλήρες δοχείο χωρητικότητας 3 λίτρων  είναι 10 κιλά.

Σημαντική σημείωση:

Οι μηχανές καπνού που διαθέτουμε ουσιαστικά λειτουργούν παράγοντας ατμό από την εξάτμιση του ειδικού υγρού που έχει βάση το νερό, κατά συνέπεια δεν παράγεται καύση κάποιου υλικού και δεν υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.

Δείτε το βίντεο με την εφαρμογή των μηχανών καπνού CO2 κάθετης εκτόξευσης παρακάτω.

Ενοικίαση CO2 SMOKE MACHINE SHOW
Ενοικίαση CO2 SMOKE MACHINE SHOW. Ενοικίαση μηχανών καπνού CO2 κάθετης εκτόξευσης