Ενοικίαση μηχανής εφέ ξηρού πάγου Low Fog

Μηχανή παραγωγής τεχνητής ομίχλης με βάση το νερό. Λειτουργεί με την διάσπαση του νερού με υπερήχους, παράγοντας σωματίδια της κλίμακας του νανόμετρου. Με αυτό τον τρόπο δημιουργεί το εφέ του ξηρού πάγου, απολύτως ασφαλώς, χωρίς το μειονέκτημα εύρεσης, αποθήκευσης και χρήσης του ξηρού πάγου. Για πιο πυκνή ομίχλη μπορεί να προστεθεί μικρή ποσότητα υγρού μηχανής καπνού στο ειδικό δοχείο.

Η δεξαμενή γεμίζει με πόσιμο νερό και έχει αυτονομία 30 λεπτών συνεχούς ροής ομίχλης που μένει χαμηλά εξ ού και ο χαρακτηρισμός της ως low fog.

Ο έλεγχος της μηχανής Low Fog πραγματοποιείται με το ειδικό χειριστήριο ή με κονσόλα φωτισμού DMX σε 2 κανάλια ( Ποσότητα ομίχλης και ταχύτητα εσωτερικού ανεμιστήρα)

Ενοικίαση μηχανής εφέ ξηρού πάγου Low Fog. Ενοικίαση μηχανής ομίχλης. Μηχανή ξηρού πάγου. ξηρός πάγος εφέ

H μηχανή εφέ ξηρού πάγου δημιουργεί ένα συναρπαστικό οπτικό αποτέλεσμα και βρίσκει εφαρμογές σε θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικά και κινηματογραφικά  σετ και θεματικά events. Δείτε το βίντεο επίδειξης παρακάτω.

Ενοικίαση μηχανής εφέ ξηρού πάγου Low Fog

Οι διαστάσεις της μηχανής εφέ χαμηλής ομίχλης έχει διαστάσεις 450 x 540 x 935εκ. και έρχεται σε ειδικό flight case με ρόδες για εύκολη μεταφορά. Περιλαμβάνει τον εύκαμπτο σωλήνα οδήγησης της ομίχλης, μήκους 3μ. Το θερμικό στοιχείο παραγωγής καπνού έχει κατανάλωση 3000 watt. Το βάρος της συσκευής χωρίς νερό είναι 35 κιλά.

Ενοικίαση μηχανής ομίχλης. Μηχανή ξηρού πάγου. ξηρός πάγος εφέ. Ενοικίαση μηχανής εφέ ξηρού πάγου Low Fog