Ηχητικό σύστημα Electro-Voice Evolve50

Ηχητικό σύστημα Electro-Voice Evolve50

Το Ηχητικό σύστημα Electro-voice Evolve50, είναι η αιχμή του δόρατος στα ηχητικά συστήματα ηχοστηλών ( column arrays). Παρά το ασυνήθιστο σχεδιασμό του παρέχει υψηλές στάθμες ήχου, που είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι προέρχονται από μια τόσο συμπαγή υλοποίηση.

Ο δορυφόρος του συστήματος έχει σχεδιαστεί με ειδικά λογαριθμικά μοντέλα προσομοίωσης για να μπορεί να διαχέει με την ίδια ένταση στην εκπληκτική γωνία των 120 μοιρών και ανεξάρτητες μετρήσεις σε πραγματικές συνθήκες απέδειξαν ότι το κάνει πραγματικά!

Οι ψηφιακοί κλάσης-D ενισχυτές και η μονάδα επεξεργασίας ήχου είναι εσωτερικοί, καθιστόντας την εγκατάσταση του γρήγορη και καθαρή από επιπλέον καλώδια.

Η Sovereign επέλεξε να εντάξει το ηχητικό σύστημα Electro-voice Evolve50 γιατί προσφέρει μια ισορροπία ανάμεσα στην κομψή υπόσταση στο χώρο, την διαύγεια σε όλο το φάσμα ακουστικών συχνοτήτων και την ακουστική ισχύ αντικατοπτρίζοντας την ποιότητα που επιθυμούμε να απολαμβάνουν οι πελάτες που μας εμπιστέυονται την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης τους.

Ηχητικό σύστημα Electro-Voice Evolve50