Ενοικίαση laptop i7

Ενοικίαση Laptop i7

Η Sovereign παρέχει προς ενοικίαση τον φορητό υπολογιστή DEll Inspiron 7737, αναβαθμίζοντας το διαθέσιμο  αξιόπιστο δυναμικό σε laptops που παρέχουμε και δίνοντας την επιλογή στους πελάτες μας να επιλέξουν ένα φορητό υπολογιστή αυξημένων απαιτήσεων. Στην περιγραφή που ακολουθεί θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες για το συγκεκριμένο laptop. Για κάθε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας καθοδηγήσουμε στην κατάλληλη επιλογή.

 Ο φορητός υπολογιστής όπως πρέπει να είναι!

Οθόνη 17.3″ Full HD 1920 x 1080 IPS με λειτουργία αφής!

Μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη υψηλής ευκρίνειας 17.3 ιντσών Led IPS με άνετο χώρο για παράλληλα ανοικτά παράθυρα και εφαρμογές. Χρησιμοποιήστε την οθόνη αφής 10 σημείων διεπαφής για να εργαστείτε με το τρόπο που  σας εξυπηρετεί περισσότερο. Σύρετε αρχεία, μεγεθύνετε φωτογραφίες και έγγραφα και περιηγηθείτε στο Internet όπως με ένα tablet.
Ενοικίαση Laptop i7 dell touch screen

Ικανή υπολογιστική ισχύς με Intel i7

Επεξεργαστής Intel i7 4510U έως 3GHz και απίστευτη μνήμη 16 GB. Επιπλέον Η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Nvidia Geforce 750M θα αναλάβει να διαχειριστεί τα γραφικά σας, αφήνοντας χώρο στον επεξεργαστή i7 για να εργαστεί πάνω στα προγράμματα που είναι ήδη ανοικτά.
intel i7 laptop ενοικιαση

  Σκληρός δίσκος SSD

Ο εσωτερικός SSD 256 GB Adata με 3D NAND  φιλοξενεί το λειτουργικό σύστημα Windows 10 Professional και συνεργάζεται άρτια με το laptop Dell Inspiron 7737  για να τον καταστήσει έτοιμο προς χρήση σε μερικά δευτερόλεπτα από το πάτημα του κουμπιού ενεργοποίησης όπως επίσης για να ανακαλέσει γρήγορα τα αρχεία και τις παρουσιάσεις σας και να αποθηκεύσει ταχύτατα νέα αρχεία και τις όποιες αλλαγές έχουν γίνει.

  Επεξεργαστείτε αρχεία απο εξωτερικά μέσα

Το laptop Dell Inspiron 7737 Ενσωματώνει οπτικό μέσο αναπαραγωγής δίσκων DVD και αναγνώστης καρτών SD. Προκειμένου να συνδέσετε συσκευές με USB θα βρείτε τρεις θύρες USB 3.0 και 1 USB 2.0 .
Ενοικίαση Laptop i7

Δικτυακή αυτάρκεια!

Η  θύρα καλωδίου δικτύου Ethernet και η ασύρματη κάρτα δικτύου θα σας συνδέσουν απροβλημάτιστα στο Internet και στο τοπικό δίκτυο όπου εργάζεστε. Η κάρτα δικτύου  τελευταίας  τεχνολογίας παρέχει το πρότυπο Miracast για αντικατοπτρισμό οθόνης ασύρματα σε Smart TV!
Φυσικά θα βρείτε έξοδο εικόνας για καλώδιο HDMI που θα μεταδώσει σε υψηλή ανάλυση το υλικό σας χωρίς καμία περαιτέρω ρύθμιση αφού το laptop έχει σχεδιαστεί για ροή εργασίας σε Full HD.

Σχεδιάστηκε για τον πραγματικό κόσμο!

O  φορητός υπολογιστής Inspiron  7737 είναι δοκιμασμένος ως προς την ικανότητα αντοχής του σε βραχυπρόθεσμες αντίξοες συνθήκες θερμότητας έως 65 °C.

Εργασία ακόμη και στο σκοτάδι!

Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο τύπου island με μικρή διαδρομή και δύο βαθμίδες έντασης για εργασία σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό.  Τα αριθμητικό πλήκτρα στα δεξιά του laptop, επιτρέπουν την άνετη πληκτρολόγηση. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι το track pad  συνεργάζεται άρτια με τις κινήσεις των δακτύλων σας και η μεγάλη επιφάνεια του με τα αόρατα left-right click κουμπιά  υπακούν με ακρίβεια στις εντολές σας.

Ενοικίαση Laptop i7 φορητού υπολογιστή

Μοντέρνα κατασκευή από αλουμίνιο και γυαλί

Το laptop Dell Inspiron 7737 είναι ένα laptop που το χαρακτηρίζει η δύναμη και η απλότητα στο σχεδιασμό. Όλη η τεχνολογία που περιγράψαμε εσωκλείεται σε ένα άκαμπτο αλουμινένιο σώμα με laser κοπή και κρύσταλλο οθόνης Corning® Gorilla® NBT™ που συμπληρώνει έναν αληθινά εκπληκτικό φορητό υπολογιστή.

Ενοικίαση Laptop i7 φορητού υπολογιστή
Ενοικίαση Laptop i7 Dell Inspiron 7737
55€ για την 1η ημερα ενοικίασης.
37€ κάθε επόμενη ημέρα.