Ενοικίαση Video Wall

Ενοικίαση Video wall

Πώς λειτουργεί

Το Video Wall αποτελείται από μια συστοιχία ειδικών προς το σκοπό αυτό οθονών που δημιουργούν μια κοινή εικόνα. Σε αυτό το σύνολο η κάθε οθόνη αναλαμβάνει να προβάλει  ένα καθορισμένο “τεταρτημόριο” της εικόνας που θα αποτελέσει τη συνέχεια της εικόνας  των  όμορων οθονών.

Που χρησιμοποιείται.

Το Video Wall χρησιμοποιείται συστηματικά σε εκθέσεις και events παγκοσμίως και αναμφισβήτητα είναι ένα εξαιρετικά δυναμικό εργαλείο προβολής της εταιρικής σας ταυτότητας γιατί είναι εντυπωσιακό όσες φορές κι αν το δεις.

Ποια είναι η τιμή για την ενοικίαση του;

Πολλές φορές το αυξημένο κόστος ενοικίασης ενός τέτοιου συστήματος  καθιστά αποτρεπτική τη χρήση αφού η ενοικίαση του μπορεί αγγίζει μερικές χιλιάδες ευρώ δεδομένου ενός πολύ λεπτού πλαισίου <1cm, το πλήθος των επιμέρους οθονών,τις ημέρες μίσθωσης .

Ενοικίαση Video wall

Η οικονομική πρόταση της Sovereign κάνει το Videowall προσιτό για όλους.

H Sovereign έρχεται να υπερβεί αυτό το εμπόδιο παρέχοντας στους πελάτες της, το σύστημα πολλαπλών οθονών 46 ιντσών σε διάταξη Video Wall με πάχος πλαισίου 1,73 εκατοστά. Οι συνολικές διαστάσεις της διάταξης είναι 3,17 x 1,85 μέτρα με αναλογία πλευρών 16:9 και πλαίσιο οθονών bezel-to-bezel 3,46 εκατοστά. Το video wall αναρτάται στα 35 ή στα 95 εκατοστά από το έδαφος , συνεπώς το μέγιστο συνολικό ύψος του μαζί με τη βάση ανάρτησης είναι 275 εκατοστά.

 

Το σύστημα διαθέτει εγγυημένη φωτεινότητα στα 450 cd/m2 και εξαιρετική χρωματική ομοιομορφία και αξίζει να σημειωθεί πως η ομοιομορφία αυτή δεν είναι πάντα δεδομένη στα video walls.

Το βάθος του video wall  χωρίς ικρίωμα είναι μόλις 3 εκατοστά και μαζί με το ικρίωμα είναι 20 εκατοστά. το βάθος των επιδαπέδιων βάσεων στήριξης είναι 63 εκατοστά και παρέχουν επαρκή και ασφαλή στερέωση του Video wall.

Ευκολία στη χρήση.

Παρόλο που το video wall είναι ένα σύνθετο σύστημα στην τοποθέτηση του, είναι εξαιρετικά φιλικό στον τελικό χρήστη αφού μπορεί να συνδεθεί απευθείας ακόμα και σε laptop ή βιντεοκάμερα χωρίς επιπλέον ρυθμίσεις και χωρίς  να χρειάζεται εγκατάσταση κάποιου driver. Συνδέεται με όλα τα σύχρονα καλώδια όπως Displayport, HDMI, DVI αλλά και καλώδια παλαιότερης τεχνολογίας όπως VGA, Composite RCA, RGB RCA. Επιπλέον μπορεί να αναπαραγάγει και ήχο ταυτόχρονα με την εικόνα.

Ενοικίαση Video wall - Sovereign.gr

Να σημειώσουμε πως το βάρος της κάθε οθόνης 46″ είναι μόλις 13 κιλά και αυτό επιτρέπει τη στήριξη με μεγαλύτερη ασφάλεια και μικρότερο κόστος υποστηρικτικού εξοπλισμού για ανάρτηση του.

Για οικονομική προσφορά τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενοικίαση Video wall