Βιντεοσκόπηση συνεδρίου-εταιρικής παρουσίασης

Ένα συνέδριο ή μια εταιρική παρουσίαση έχει ως σκοπό την εξεύρεση από κοινού λύσεων την επιμόρφωση των συμμετεχόντων σε εξειδικευμένους τομείς. Αυτό προϋποθέτει δεκάδες ώρες προετοιμασίας των εισηγητών και μια σοβαρή και εξαντλητική διαδικασία μετάδοσης της γνώσης στο ακροατήριο σας. Πολλές φορές όλη αυτή η παραγωγή χρήσιμων πληροφοριών εξαϋλώνεται στο πέρας της παρουσίασης.

Φανταστείτε πόσο χρήσιμο θα ήταν αν όλη η ροή του συνεδρίου ήταν καταγεγραμμένη σε μορφή βίντεο ώστε αφενός οι εισηγητές να μπορούν να βελτιώσουν το υλικό της παρουσίασης τους αλλά και την εισήγησή τους καθεαυτή και αφετέρου αν αυτό το οπτικοακουστικό υλικό ήταν στη διάθεσή σας για το διανείμετε στους συνεργάτες σας σε μορφή  βίντεο.

Βιντεοσκόπηση συνεδρίου-εταιρικής παρουσίασης Live streaming services

Εμείς στη Sovereign σας δίνουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα εξαιρετικό οπτικοακουστικό αρχείο του συνεδρίου σας με πολλές επιλογές.

  • Βιντεοσκόπηση με μία ή περισσότερες βιντεοκάμερες
  • Ζωντανή καταγραφή των εισηγητών και της αλληλεπίδρασης  με το ακροατήριο μέσω ερωταπαντήσεων.
  • Παράλληλη εγγραφή του υλικού που προβάλλεται στην οθόνη σε παράθυρα Picture In Picture.
  • Διασύνδεση και εγγραφή τηλεδιάσκεψης μέσω Skype / Webex / Zoom /Microsoft Teams
  • Πρόσθετη δυνατότητα Ζωντανής μετάδοσης -Live streaming στο ίντερνετ στο Youtube και στο Facebook κ.α
  • Παράλληλη μαγνητοφώνηση (ηχογράφηση) για μελλοντική χρήση πρακτικών συνεδρίου.
  • Post production Editing / Μοντάζ-Μιξάζ, για την επιλογή συγκεκριμένων ομιλιών και βελτιστοποίηση χρώματος και ήχου. Ηχητικός Σχεδιασμός: προσθήκη επιπρόσθετων ήχων, στα σήματα αρχής ή τέλους, στις καρτέλες ή στο κυρίως μοντάζ. Πρόσθετη δυνατότητα ενσωμάτωσης γραφικών τίτλων που αλλάζουν σύμφωνα με τα ονόματα των ομιλητών καθώς και του λογοτύπου σας και Τίτλοι αρχής και τέλους σταθεροί ή με κίνηση.
Βιντεοσκόπηση-μαγνητοφώνηση παρουσιάσεων και συνεδρίων

Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε την ηχητική εγκατάσταση και την κάλυψη με projectors και οθόνες, δημιουργώντας ένα ελεγχόμενο οικοσύστημα και παράγοντας ένα τέλειο οπτικοακουστικό προϊόν. Ο μικροφωνικός και ηχητικός εξοπλισμός για τον οποίο είμαστε περήφανοι, είναι προσανατολισμένος στον τομέα των συνεδρίων και των εταιρικών παρουσιάσεων όσον αφορά το διαύγεια και την αισθητική και την άνεση των συμμετεχόντων.

Για να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες βιντεοσκόπησης-μαγνητοφώνησης και τις τιμές,

επικοινωνήστε μαζί μας.

Βιντεοσκόπηση συνεδρίου-εταιρικής παρουσίασης