Παρουσίαση του www.Livestreaming.events

Η Sovereign Event Systems   προχωρά σε αναβάθμιση των υπηρεσιών Ζωντανής αναμετάδοσης| Live streaming και σας παρουσιάζει την νέα ιστοσελίδα”  www.Livestreaming.events ” που σχεδιάστηκε για να φιλοξενεί της ζωντανές αναμεταδόσεις των event σας ώστε οι επισκέπτες σας μπορούν να παρακολουθούν μέσω διαδικτύου τη ροή από το χώρο της εκδήλωσης.

 Το www.Livestreaming.events προσφέρει προσαρμόσιμο περιβάλλον στα μέτρα της εμπορικής επωνυμίας σας.

ζωντανή μετάδοση συνεδρίου | live streaming
Το νέο mini-site ” www.livestreaming.events ” σας παρέχει τη δυνατότητα προσαρμοσμένης εμφάνισης των συνεδριών ζωντανής μετάδοσης του event Σας.

 

Σχεδιαστικά στοιχεία όπως το φόντο, το λογότυπο, οι χρωματισμοί,οι διαφάνειες, κείμενα,νέες σελίδες και σύνδεσμοι στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να αλλάξουν εύκολα για να αποδώσουν επαγγελματικό χαρακτήρα και εμφάνιση στη ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσής σας,

 

 

Το www.Livestreaming.events λειτουργεί ως “καθρέπτης” της ζωντανής μετάδοσης που  μπορεί να φιλοξενείται σε οποιοδήποτε Δίκτυο παροχής Περιεχομένου όπως το γνωστό μας Youtube αλλά και άλλα σημαντικά και αξιόπιστα δίκτυα. Τα σημαντικά σημεία του livestreaming.events είναι ότι:

 

Ο τίτλος επικοινωνείται και απομνημονεύεται  εύκολα στους υποψήφιους θεατές της επικείμενης ζωντανής μετάδοσης του event σας, χωρίς να εμπεριέχει πολύπλοκες διευθύνσεις ιστού και υποσελίδες.

 

 

Μπορούμε να προσαρμόσουμε τα γραφικά στοιχεία του στη σχεδιαστική δομή και διαρρύθμιση που θα μαςυποδείξετε για να προσαρμοστεί στη εταιρική σας ταυτότητα.

 

 

Στο πέρας της συνεδρίας το βίντεο της ζωντανής μετάδοσης  αρχειοθετείται στο αντίστοιχο κανάλι μας στο Youtube για να μπορούν να το αναζητούν οι θεατές που δεν είχαν τη δυνατότητα να το δουν ζωντανά.

 

 

Στο Youtube έχουμε δημιουργήσει το κανάλι που φιλοξενεί τη ζωντανή ροή που θα εμφανίζεται στο www.livestreaming.events

 

Ρωτήστε μας! Θα χαρούμε να απαντήσουμε!